Hoofdpagina

Uit Wandelen in de wijde wereld
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Zo heb je een wandelhobby en zo heb je een wiki, ik vroeg me af bij het documenteren van gemaakte wandelingen "waarom zou ik de wandelingen niet delen en andere mensen ook de gelegenheid geven inhoud toe te voegen"? Momenteel staan er enkele wandelingen op, slechts een kleine greep uit het voorhanden materiaal, mijn ambitie is om er elke maand minimaal één toe te voegen. Daarnaast ben ik een grote fan van het idee achter een platform als Wikipedia en de motor van het platform, de software Mediawiki waarop deze site is gebouwd.


Selecteer een wandeling op aantal kilometers, regio, startplaatsHerfst 2020 - een korte impressie

Wandelen is de ideale manier om te ontspannen, terwijl je toch bezig bent. Je hoeft je niet druk te maken over waar je heen gaat: bij wandelen draait het om de weg zelf, niet om het doel. Het brengt vertraging met zich mee, als antidotum tegen deze snelle tijd. Wandelen maakt creatief.


Een inhoudelijke bijdrage leveren

De teksten op deze site zijn door jou bewerkbaar, net zoals op wikipedia. Een eenvoudige handleiding vind je hier , tot en met pagina 19 is het meest relevant.
De redactie behoudt zich voor input te redigeren op basis van fair use policy.


Lid worden

Met een login zijn je bijdragen niet op ip nummer te zien, tevens krijg je een speciale user pagina. Een login maak je hier aan Login aanmaken